ANAT: Mareea si Gregory Tours sunt agentii foarte bine cotate profesional

Mareea, agentia de turism care a organizat excursia sfarsita in mod tragic in Muntenegru si Gregory Tours, compania care opera autocarul prabusit sunt “agentii de turism reputate si foarte bine cotate professional”, a anuntat Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

ANAT si-a exprimat profundul regret al intregii industrii turistice pentru tragicul accident soldat cu mari pierderi de vieti omenesti in urma rasturnarii autocarului cu turisti romani in Muntenegru.

ANAT multumeste pe aceasta cale autoritatilor romane si muntenegrene mobilizate exemplar in salvarea si repatrierea turistilor. ANAT cere autoritatilor responsabile sa verifice absolut toate aspectele legale, tehnice sau comerciale legate de producerea acestui accident si asteapta comunicarea cauzelor acestuia. ANAT va proceda la consultari intre membrii sai si cu autoritatile de profil pentru a identifica cele mai bune cai de a stabili noi reguli pentru a elimina in viitor posibilitatea producerii unui astfel de accident.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri