In luna iunie 2013 s-a lansat Young Tours, o agentie de turism neconventionala care se adreseaza calatorilor tineri si independenti, aflati in permanenta in cautare de experiente de calatorie putin costisitoare. Young Tours organizeaza excursii in toata tara, in destinatii turistice variate si reprezentative. Plaja din Vama Veche, castelele si fortaretele din zona Brasov sau canalele si rezervatiile din Delta Dunarii sunt doar cateva din locatiile pentru care Youngtours organizeaza circuite personalizate.
Cel mai solicitat produs turistic are ca destinatie Vama Veche si include singurul serviciu de transport direct Bucuresti – Vama Veche si retur. In aceasta perioada, serviciul poate fi achizitionat la pretul promotional de 69 de lei pe sens, cu o bautura rece inclusa. Transportul direct Bucuresti – Vama Veche este asigurat cu ajutorul unui autocar spatios, de generatie noua, dotat cu aer conditionat. In luna iulie se pot achizitiona pachete promotionale, la grupurile mai mari de 4 persoane, a cincea calatoreste gratuit.

“Vama Veche s-a transformat dintr-un sat pescaresc, linistit si boem intr-una din atractiile principale ale litoralului romanesc, un loc in care romanii si strainii se simt liber si danseaza pana la rasarit pe plaja. Ritmul de crestere a turismului in Vama Veche este cel mai ridicat de la Marea Neagra romaneasca, in schimb infrastructura de transport direct lipseste. Nu exista nici tren, nici autocar direct. De aceea am decis sa oferim calatorii directe catre Vama Veche”, declara fondatorul Young Tours, Tudor Maxim.

La cerere, serviciul de transport direct Bucuresti – Vama Veche poate fi inclus intr-un circuit turistic de-a lungul litoralului Marii Negre. “In fiecare vineri, ne intalnim la ora 19.00 in parcarea de la Hilton si plecam impreuna spre Vama Veche. Pana noaptea tarziu, petrecem pe plaja. A doua zi, plecam spre Bulgaria, unde facem sarituri de pe stanci la Tyulenovo, luam pranzul la ferma de scoici de la Dalboka si ne mai ramane timp sa vizitam si palatul si gradinile regale din Balchik. Duminica la ora 17.00 plecam inapoi spre Bucuresti”, explica Drew Castenson, managerul de dezvoltare al agentiei.

Inscrierile pe fac pe site-ul www.youngtours.ro si la numarul de telefon + +40 78 605 5288

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri