Agentia de turism Perfect Tour, condusa de Corina Pacuraru, a inregistrat in primele sase luni o cifra de afaceri de 27 milioane de euro, dupa ce pe tot parcursul anului trecut a rulat 30 milioane de euro, cresterea datorandu-se in principal extinderii portofoliului de clienti corporate.

“Cresterea cea mai mare a fost inregistrata pe partea de business travel management, unde am reusit sa largim portofoliul de clienti corporate pe care ii servim, precum si pe segmentul VIP/Premium. Apropierea verii a consolidat insa si vanzarile pe piata vacantelor, unde, ca particularitate, am observat ca turistii incep sa-si schimbe prioritatea «Mare, Soare, All Inclusive», optand pentru croaziere, destinatii exotice sau vacante mai complexe, precum circuitele", a declarat Sorin Vaduvoiu, directorul executiv al Perfect Tour.

De asemenea, la cresterea din prima jumatate a anului si-au adus aportul si sejururile la Disneyland Paris, care se afla in topul preferintelor clientilor agentiei.

Perfect Tour estimeaza pentru acest an un avans de 60% al afacerilor, de la 30 milioane de euro in 2012, la peste 50 milioane de euro.

Agentia de turism Perfect Tour a fost infiintata in 2004, iar in prezent are filiale in Romania, Repuplica Moldova, Statele Unite ale Americii, Ucraina si Bulgaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Perfect Tour: Asistam la o alterare a bugetelor pentru vacante