Muzeul Taranului Roman a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor

Muzeul National al Taranului Roman a primit certificatul de excelenta din partea TripAdvisor, unul dintre cele mai mari site-uri de promovare turistica, potrivit unui comunicat de presa.

"Premiul atesta imaginea foarte buna pe care o are institutia muzeala la nivel national si international si se acorda numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor, ceea ce face ca distinctia sa confirme ca muzeul este foarte bine situat in preferintele turistilor", se spune in comunicatul de presa, scrie Mediafax.

Cu o medie de 3.500 de turisti lunar, Muzeul Taranului Roman s-a situat, anul trecut, printre cele mai bune destinatii turistice, conform TripAdvisor, datorita plasarii intre primele 10% organizatii afiliate la acest site, criteriu pe baza caruia se acorda certificatul de excelenta.

"Muzeul Taranului este bucuros sa primeasca TripAdvisor Certificate of Excellence", a declarat Virgil Stefan Nitulescu, directorul general al Muzeul National al Taranului Roman. "Ne straduim sa oferim vizitatorilor o experienta memorabila, iar acest premiu vine sa confirme faptul ca munca noastra a fost apreciata prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor", a adaugat Nitulescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri