Hotelul Marshal Garden, detinut de familia Antonescu, fondatoarea agentiei de turism Marshal Turism, ar putea obtine anul acesta venituri in valoare de un milion de euro din organizarea de nunti.
Grupul Marshal, din care fac parte agentia de turism Marshal Turism si hotelurile Marshal (trei stele) si Marshal Garden (cinci stele), a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 14 milioane de euro. Cea mai mare parte din venituri a fost generata de agentia de turism - 11 milioane de euro.

Hotelul Marshal Garden a fost inaugurat in luna mai a anului trecut si a inregistrat pana la finalul lui 2012 afaceri in valoare de 1,5 milioane de euro.

Unitatea are 63 de camere, un restaurant, o sala de evenimente si o terasa, iar proprietarii hotelului se asteapta ca un procent important din venituri sa fie generat de evenimentele organizate, precum intalniri corporate, nunti, botezuri sau aniversari.

Intre acestea, cele mai populare sunt nuntile, iar compania Marshal estimeaza ca va obtine anul acesta venituri in valoare de un milion de euro din organizarea acestor evenimente.

Hotelul are o capacitate de 400 de locuri pentru evenimente.


Potrivit companiei, o tendinta observata anul acesta este alegerea zilei de duminica pentru petrecerea de nunta, tinerii fiind incurajati de reducerile aplicate pentru evenimentele sarbatorite in aceasta zi.

"Aleg ziua de duminica pentru nunta cei care se decid in ultimul moment si nu mai gasesc disponibile zilele de sambata. In plus, au si un mare beneficiu, o reducere intre 15 si 20%", a declarat pentru wall-street.ro Ion Antonescu, seful Marshal Turism.

Marshal ofera celor care isi organizeaza nunta in cadrul hotelului tarife speciale la cazare pentru invitatii la eveniment, camera dubla gratuita pentru miri, precum si reducere la luna de miere achizitionata prin agentia de turism proprie.

Compania Marshal Turism, cu 150 de angajati, estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 15 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri