Operatorul aerian de linie Qatar Airways, care a intrat oficial pe piata romaneasca in ianuarie 2011 cu patru zboruri pe saptamana efectuate pe ruta Doha-Bucuresti, cauta personal in Romania.
Compania aeriana avea in 2011 peste 15 angajati in Romania si anunta ca isi va mari echipa.

Qatar Airways va incepe pe 1 septembrie sa selecteze candidatii la hotelul Pullman din Bucuresti. Cerintele sunt minim 21 de ani, limba engleza nivel avansat si sa ajunga la 2,12 metri cu mainile ridicate.

Printre cerintele de angajare sunt si disponibilitatea de a locui in Qatar. Functiile disponibile sunt operator la sol, marketing si comunicare, comercial, financiar, insotitor de zbor, etc.

Qatar Airways este singurul transportator de cinci stele cu zboruri catre Romania.

Circa 200 de aeronave noi in valoare de peste 40 de miliarde dolari urmeaza sa fie livrate catre Qatar Airways in urmatorii ani. Aici este inclusa si o comanda pentru 80 de aeronave Airbus A350 si 24 de aeronave Airbus din familia A320.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri