Afacerile agentiilor Eurolines si TUI TravelCenter au urcat cu 34% la sase luni

Cifra de afaceri a companiei Touring Europabus Romania, care detine reteaua de agentii de turism Eurolines si TUI TravelCenter, a crescut cu 34% in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 108 milioane lei (24,5 milioane euro).

"O crestere substantiala, de 75%, s-a inregistrat in primele sase luni la vanzarile de pachete turistice distribuite prin reteaua TUI TravelCenter si Eurolines", se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Mediafax.

De asemenea, vanzarile de bilete de avion au urcat cu 20%, iar activitatea de transport international cu autocarul a crescut cu 8%.

In perioada analizata, reteaua TUI TravelCenter si Eurolines s-a extins cu 14 agentii noi, la 77 de unitati, fiind cea mai extinsa retea de agentii din Romania.

Touring Europabus Romania este membra a grupului Eurolines detinut de Dragos Anastasiu. Grupul, care cuprinde 18 companii din Romania, Germania si Republica Moldova, a avut in primul semestru o cifra de afaceri de 152,6 milioane lei, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut.

Citeste si:
Vacanțe gratuite, în Delta Dunării și la munte, pentru medici
Un touroperator român a...

Din 2011, Touring Europabus Romania este reprezentantul exclusiv in Romania si Republica Moldova al celui mai mare tour operator din lume, TUI Travel PLC, prin intermediul TUI TravelCenter.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri