7 Octombrie 2013

Seful Happy Tour: Capra vecinului, evaziunea si nepasarea autoritatilor sunt cele mai mari probleme ale Romaniei



Cea mai mare problema a Romaniei este faptul ca romanii cazuri romanii nu se concetreaza sa fie mai buni, ci mai degraba cauta idei ca sa le faca rau celorlati, a declarat pentru Wall-Street.ro, Javier Garcia del Valle, directorul general al Happy Tour, cea mai mare agentie de turism de pe piata locala.

"Dupa mine, cea mai mare problema a acestei tari este ca in multe cazuri romanii nu se concetreaza sa fie mai buni, ci mai degraba cauta idei ca sa le faca rau celorlati, «capra vecinului». Romanii ar trebui sa admire ca celorlalti le merge bine si sa faca tot posibilul ca ei insisi sa fie mai buni", spune Javier Garcia del Valle.

Mai mult, el considera drept "un criminal" evaziunea fiscala aflata deja la cote alarmante in Romania.

"Cate scoli si spitale se pot face din acesti bani care in prezent nu se incaseaza? Ingrijorarea mea este ca autoritatile nu fac nimic. De exemplu, in turism 90% dintre agentii isi platesc angajatii la negru si totusi nimeni nu face nimic. Ma intristeaza sa vad romani care pleaca la munca in strainatate. Ar putea munci aici, daca lucrurile s-ar schimba. Este un ciclu, daca ar scadea evaziunea, taxele ar fi reduse, oamenii ar avea mai multi bani de cheltuit, businessurile ar merge mai bine si companiile ar plati mai multe taxe", explica seful Happy Tour.

Aflati mai multe din textul: La pranz cu seful Happy Tour: Promovati legenda lui Dracula! Nu stati sa invatati strainii unde sunt Carpatii

Fotografiile au fost realizate de Mircea Dragos.



Citeste si