Javier Garcia del Valle, seful Happy Tour, cea mai mare agentie de turism de pe piata locala, a vizitat pana acum 55 de tari si ii este greu sa spuna pe care o prefera.

"Nu am foarte mult timp la dispozitie pentru calatorii, insa a avut o buna parte din Romania in cei aproape cinci ani de cand ma aflu aici. Am vazut Brasovul, Poiana Brasov, Sighisoara, Sibiul, Delta Dunarii, litoralul Marii Negre, Clujul, Timisoara. Recunosc ca imi place sa merg si in strainatate. De fiecare data cand merg intr-o tara, incerc sa invat, sa o vad cu ochii unui calator, nu cu ai unui turist. Ca turist compari tara ta cu cea in care te afli, in timp ce calatorul vede ce este nou, invata cat mai mult din fiecare calatorie", a explicat Garcia del Valle pentru wall-street.ro.

Desi spune ca s-a obisnuit cu Bucurestiul si se simte bine aici, recunoaste ca ii lipsesc discutiile cu prietenii, motiv pentru care isi doreste ca intr-o zi sa se retraga in Malaga.

"Sunt o persoana deschisa, imi place sa discut cu prietenii, la o bere, aici termini ziua de munca si mergi acasa. Stiu exact ca vreau sa ma retrag in Malaga, unde ma voi putea bucura de soare, de mare, de golf", a incheiat seful Happy Tour.

Aflati mai multe din textul: La pranz cu seful Happy Tour: Promovati legenda lui Dracula! Nu stati sa invatati strainii unde sunt Carpatii

Sursa foto: Fotografia a fost realizata de Mircea Dragos.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri