Compania Bucuresti Turism (BUTU), proprietarul hoelului Radisson si complexului Centre Ville din Capitala, vrea sa transforme mai mult de jumatate din apartamentele din Centre Ville intr-o noua unitate de cazare, aceasta urmand sa fie prima din Romania care opereaza sub brandul Park Inn by Radisson.

Complexul Radisson de pe Calea Victoriei include peste 700 de unitati de cazare de lux - 424 de camere in hotelul Radisson si 294 de apartamente in Centre Ville, spatii comerciale si un cazino. Cu 424 de camere, Radisson Blu este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania, relateaza Mediafax.

Consiliul de Administratie al Bucuresti Turism solicita acordul actionarilor pentru transformarea unui numar de 165 de apartamente in hotel Park Inn, estimand ca pentru aceasta investitie sunt necesare de 2,7 milioane euro.

Investitia ar urma sa se deruleze in perioada februarie - iunie 2014, potrivit unui convocator AGA transmis, vineri, de Bucuresti Turism pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

AGA privind investitia este programata pentru 9 decembrie.

Citeste si:
Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani...
Cel mai mare hotel de 5 stele...

Sub brandul Park Inn by Radisson opereaza 140 de hoteluri din SUA, Canada, Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Radisson, Radisson Blu si Park Inn fac parte din familia de branduri Carlson Hotels si Rezidor Hotel Group, in care se mai regasesc brandurile Country Inns&Suites By CarlsonSM, Park Plaza si Missoni Hotels.

Actionarul majoritar al Bucuresti Turism este parte a grupului israelian Elbit Medical Imaging (EMI), prezent in Romania si prin firma Plaza Centers, dezvoltatorul proiectului Dambovita Center (Casa Radio). La randul sau, EMI este controlat de Europe Israel Ltd.

BEA Hotels Eastern Europe BV detine 76,83% din actiunile Bucuresti Turism, iar SIF Transilvania are 11,29% din titluri, potrivit celor mai recente raportari.

Citeste si:
Sectorul hotelier, peste cel de birouri in piata de investitii
JLL: Situatie inedita in...

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Cum arata primul hotel Park Inn by Radisson din Romania