Veste buna pentru turisti: prima telegondola dotata cu wireless

Austriecii ocupa pozitii fruntase cand vine vorba de turism, datorita calitatii partiilor, unitatilor de cazare, si nu numai, insa asta nu ii opreste sa inoveze. Recent, in regiunea de schi Hochkönig a fost inaugurata prima telegondola din Austria dotata cu internet wireless.

“Din dorinta noastra permanenta de a oferi turistilor servicii suplimentare, s-a nascut si aceasta idee de a dota una din cele mai solicitate telecabine «Kings Cab» cu acces wirelles si acces la aceasta platforma informationala”, a declarat inginerul Michael Emberger, directorul companiei de instalatii de cablu Bergbahnen Höchkonig.

Accesul la internet respectiv la platforma informationala Mountainment este asigurata pe toata lungimea cablului telecabinei si anume 2 km.

La un click distanta, turistii pot afla informatii despre prognoza meteo, harta si starea partiilor, evenimente, etc., care pot fi accesate pe durata timpului petrecut in telegondola.

Regiunea turistica Hochkönig este situata in provincia austriaca Salzburg, la aproximativ 350 km de Viena. Localitatile Maria Alm, Dienten si Mühlbach – formeaza la Hochkönig unul dintre cele mai moderne domenii de schi din Austria. Acesta atrage prin cele 33 de instalatii de cablu si 120 km de partii interconectate familiile cu copii, dar si impatimitii schiului alpin.

Citeste si:
Managerul care isi da restart pe partie: "Schiatul te curata psihic"
Managerul care isi da restart...

Sursa foto: http://austria-incoming.ro/

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri