Astfel, in weekend-urile din luna decembrie doua nopti de cazare cu mic dejun vor costa 159 de lei la un hotel de doua stele, 199 de lei la trei stele si 259 de lei la patru stele. Tarifele contin si comisionul de maxim 10% care va fi cedat agentiilor de turism.

"Tarifele practicate in cadrul programului special Weekend in Bucuresti sunt cu aproximativ 65% mai mici decat tarifele pe care le regasim la receptia hotelurilor", se arata intr-un comunicat comun al ANAT si FPTR.

Pentru a beneficia tarifele speciale, sejurul trebuie sa se desfasoare in weekend-urile 6-8 decembrie, 13-15 decembrie 2013 si 20-22 decembrie 2013.

Citeste si:

In prezent sunt puse la dispozitia turistilor aproape 200 de locuri pe serie, dar patronatele se asteapta ca si alte hoteluri sa se inscrie in program.

"In aceasta perioada, Bucurestiul gazduieste o serie de evenimente, targuri, manifestari stradale, expozitii si concerte la care multi dintre romani isi doresc sa participe. Prin initiativa lansarii programului Weekend in Bucuresti, Capitala ar putea deveni o destinatie de city break vizitata si de turistii romani la sfarsit de saptamana", se mai arata in comunicat.