Persoanele care calatoresc frecvent sunt asteptate sa beneficieze de WIZZ Privilege Pass, deoarece pretul sau este compensat rapid de economiile realizate atunci cand nu se plateste separat pentru bagaje mari de cabina sau imbarcare prioritara. Tichetul virtual, care poate fi achizitionat de pe wizzair.com, costa 99 de euro si are o valabilitate de un an de la data emiterii. Beneficiile se aplica de la data emiterii pentru orice calatorii deja rezervate dar neefectuate, precum si pentru toate rezervarile noi efectuate in perioada de valabilitate a permisului, indiferent de data la care se va calatori.

György Abran, Chief Commercial Officer al Wizz Air, a declarat: "Avand in vedere ca multi dintre pasagerii nostri sunt clienti fideli, noul Privilege Pass este proiectat pentru a oferi beneficii mai mari celor care zboara frecvent cu Wizz Air. Prin lansarea noului Privilege Pass, oferim acum clientilor si mai multe economii. Pentru cei care calatoresc frecvent aceasta oferta este clara si indemnam pasagerii sa isi cumpere WIZZ Privilege Pass online atunci cand isi vor rezerva urmatorul zbor cu Wizz Air.”

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 45 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, peste 300 de rute facand legatura cu 90 de destinatii din 35 de tari.