Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfasoara normal, insa unele zboruri pot inregistra intarzieri minime la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor.

Nicio cursa nu este anulata pe AIHCB din cauza conditiilor meteo. Pistele, platformele si caile de rulare ale AIHCB si AIBB AV sunt deschise si operationale.

In weekend, mai multe zboruri de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti (AIHCB) din Otopeni au fost anulate sau amanate, intarzierile fiind si de peste 45 de minute. Sambata, 25 ianaurie, doua zboruri catre Munich si Frankfurt, programate la 6.45, respectiv 6.50, au fost anulate. La sosiri au fost inregistrate intarzieri de maxim jumatate de ora.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) opereaza in prezent 34 de companii aeriene, care transporta pasageri catre 71 de destinatii. In anul 2013, pe AIHCB au inceput sa opereze doua noi companii aeriene: easyJet Air si Air Serbia, iar din martie 2014, Ryanair va opera primele curse regulate pe Aeroportul Henri Coanda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri