Mii de turisti sunt asteptati pe partia Kalinderu, din Busteni, unde la sfarsitul saptamanii viitoare au loc serbarile statiunii, care includ un concurs de schi alpin, unul de lupte greco-romane, o competitie de fotbal in sala, dar si concerte cu artistii in voga ai momentului.

Conform datelor furnizate de Primaria Busteni, in calitate de organizator al Serbarilor Orasului, seria de evenimente dedicate zilelor statiunii de pe Valea Prahovei incepe vineri, 14 februarie, cu a saptea editie a Cupei Orasului Busteni la Schi Alpin, competitie organizata pe categorii de varsta, de la sub zece ani pana la peste 70 de ani, scrie Mediafax.

Concurentii care se vor intrece pe partia Kalinderu vor primi premii, toate in valoare de 12.000 de lei.

Sambata, se va desfasura Cupa Orasului Busteni la Lupte Greco-Romane, iar duminica va avea loc un campionat de fotbal in sala, ajuns la editia a opta.

In fiecare dintre cele trei zile, pe scena amplasata la baza domeniului schiabil Kalinderu vor avea loc concerte, incepand cu ora 12.00, printre artistii invitati numarandu-se Connect-R, Antonia, Alex Velea, Deepcentral, Vunk, Alex Mataev.

Citeste si:
Coloana de masini pe Valea Prahovei, se circula bara la bara
Coloana de masini pe Valea...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Prahova: Se circula in coloana pe DN1 in zonele Busteni si Comarnic