Wizz Air introduce zboruri pe ruta Sibiu - Londra

Compania aeriana low-cost Wizz Air va lansa, la 14 iunie, o cursa de la Sibiu catre Londra Luton. In prima etapa vor fi disponibile doua zboruri pe saptamana, in zilele de marti si sambata.

Biletele pot fi rezervate la preturi de la 179 lei pentru un zbor, cu taxe incluse, precizeaza compania.

Wizz Air a transportat anul trecut 13,5 milioane de pasageri la nivel international, in crestere cu 12%, iar la nivelul Romaniei traficul a totalizat 3,2 milioane pasageri, in crestere cu 14%, potrivit Mediafax.

Wizz Air a anuntat in ianuarie ca va permite pasagerilor folosirea dispozitivelor electronice portabile (DEP), precum telefoanele mobile, eBook-uri sau tablete PC, pe toate zborurile companiei.

Noile reguli pentru utilizarea DEP la bordul aeronavelor au fost emise de catre EASA - Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei si adoptate de catre Autoritatea de Aviatie Civila din Ungaria. In conformitate cu acestea, Wizz Air va permite utilizarea acestor dispozitive in modul de functionare zbor, in orice faza a zborului.

Citeste si:
Blue Air oferă două bilete la preț de unul de Valentine's Day
Blue Air oferă două bilete la...

Pasagerii sunt rugati sa isi scoata castile atunci cand sunt anuntate aspecte legate de siguranta la bord si sa inchida dispozitivele electronice atunci cand echipajul nu poate confirma ca functionarea acestora in modul zbor corespunde cu criteriile de utilizare in timpul zborului. Dispozitivele electronice mari care ar putea cauza raniri, precum laptop-urile, vor trebui depozitate in timpul decolarii si aterizarii.

Compania aeriana opereaza o flota de 45 de aeronave pe aproximativ 300 de rute si face legatura cu 90 de destinatii din 35 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri