Palatul Parlamentului, Castelul Peles si restaurantul din Bucuresti al lui Mircea Dinescu vor fi prezentate intr-un episod al seriei "Jonathan Phang Gourmet Trains", care va avea premiera la nivel european la televiziunea internationala Travel Channel, marti, de la ora 21.00.

Seria "Jonathan Phang Gourmet Trains" a debutat, pe Travel Channel, pe 11 februarie, cand a fost difuzat primul episod, intitulat "Venice to London on the Venice Simplon-Orient Express".

Cel de-al doilea episod, intitulat "De la Bucuresti la Istanbul cu Venice Simplon-Orient Express/ Bucharest to Istanbul on the Venice Simplon-Orient Express", va avea premiera marti, 18 februarie, de la ora 21.00, in Marea Britanie, in Romania, dar si in celelate tari din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), potrivit Mediafax.

In acest program, prezentatorul Jonathan Phang recreeaza drumul celebrei scriitoare Agatha Christie intr-o calatorie care a inspirat una dintre cele mai cunoscute carti ale sale - "Crima din Orient Express".

Astfel, Jonathan Phang a calatorit, in septembrie 2013, din Bucuresti la Istanbul, prin Muntii Carpati, oprindu-se in mai multe locuri din Bucuresti si Sinaia.

In Bucuresti, Jonathan Phang a vizitat Palatul Parlamentului. De asemenea, Jonathan Phang l-a intalnit pe poetul si publicistul Mircea Dinescu si a facut un popas la restaurantul acestuia din Centrul Vechi al Capitalei. In timpul vizitei sale in Bucuresti, Jonathan Phang a mancat mici, carnati si chebap.

Pe de alta parte, in Sinaia, prezentatorul programului de la Travel Channel a vizitat Castelul Peles, dar si o cabana unde a degustat preparate vanatoresti.

Totodata, in timpul vizitei sale in Romania, Jonathan Phang a admirat peisajul Muntilor Carpati.

Travel Channel a fost lansat in 1994 si este disponibil in 21 de variante lingvistice in peste 130 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si zona Asia-Pacific. Travel Channel International face parte din Scripps Networks International, divizia de dezvoltare globala a Scripps Networks Interactive, Inc.

In Romania, Travel Channel este disponibil in grilele RCS&RDS, Romtelecom (DTH si IPTV), UPC, Focus Sat, Ines, dar si in pachetele unor operatori de cablu mai mici. In ultimii ani, Travel Channel a promovat mai multe obiective din Romania, prin intermediul seriei "Wild Carpathia".

Orient Express a pornit in prima sa calatorie in octombrie 1883. Tras de locomotiva cu aburi, trenul a plecat de la Paris, a traversat Alpii, a trecut prin Budapesta si Bucuresti si s-a oprit la Constantinopol. Orient Express a purtat, de-a lungul timpului, tot felul de personaje, de la celebritati la indivizi considerati dubiosi. Anii '20 au fost perioada in care Orient Express s-a bucurat de maximum de popularitate. Pornind de la povestile care inconjurau acest tren si pe calatorii lui, in acea perioada, celebra autoare Agatha Christie a scris romanul de succes "Crima din Orient Express", care, ulterior, a fost ecranizat pentru marele ecran.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri