Operatorul aerian Blue Air a lansat serviciul de transfer cu autocarul din Brasov catre Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni si retur, serviciu asigurat in urma parteneriatului cu Direct Aeroport.

Compania ofera servicului de transfer la aeroport si din Constanta.

Impreuna cu biletul de avion Blue Air, pasagerii pot cumpara si transferul cu autocarul. Comparativ cu alte transferuri terestre deja existente, serviciul dezvoltat de Blue Air va asigura rerutarea gratuita a pasagerului pe un alt zbor al companiei, in cazul in care transferul cu autocarul va avea intarziere, iar pasagerul pierde zborul pentru care si-a achitionat biletul de avion.

Blue Air zboara de pe Aeroportul International Henri Coanda – Otopenicatre 17 orase europene.

Destinatii operate de Blue Air: din Bucuresti catre Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Malaga, Milano, Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Valencia; din Bacau catre Bologna, Bruxelles, Dublin, Londra, Milano, Paris, Roma, Torino; din Sibiu catre Stuttgart.
Din 2004 si pana in prezent, peste 9,5 milioane de pasageri au calatorit cu Blue Air, in toata Europa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri