Ti-e frica sa zbori cu avionul? Iti va trece daca intalnesti o stewardesa glumeata [VIDEO]

"Daca ne-am bucura de cateva minute de atentie din partea dumneavoastra, fostul meu sot, noul meu prieten si avocatul lor specializat in divorturi sunt pregatiti sa va ofere instructajul privind masurile de siguranta." Nu este un moment de stand-up comedy, este doar discursul glumet al Marthei Cobb, considerata cea mai simpatica stewardesa din lume.

Martha Cobb lucreaza la compania aeriana Southwest Airlines, iar in scurt timp a devenit cea mai simpatica si cunoscuta stewardesa, dupa cum sustine presa americana, potrivit Huffington Post.

Ea avertizeaza pasagerii ca fumatul in avion inseamna o amenda de 2.000 dolari si ca, daca isi permit sa plateasca, ar fi trebuit sa zboare cu alt cineva, scrie strongmindbraveheart.com.

La fel de glumet ii incurajeaza si sa-si puna centurile: "Legati-va centurile de siguranta cat mai strans si mai jos in jurul soldurilor, cam asa cum face bunica mea cand isi pune bustiera".

De doi ani de zile, stewardesa Martha Cobb intampina pasagerii cu umor, iar acum a hotarat sa-si inregistreze discursul si sa-l faca public. Ea spune ca vrea sa transforme zborul intr-o experienta placuta si sa le inlature teama celor care au frica de zborul cu avionul.

Citeste si:
Pedepse serioase în Thailanda pentru glumele pe seama infectării cu...
COVID-19 | Pedepse cu...

"Aceasta este ceea ce noi numim distractie foarte ieftina. Nu trebuie sa platesti nimic in plus, dar nici nu vei primi niciun sfant inapoi", isi incheie ea inregistrarea video pe acelasi ton plin de umor. Si se pare ca glumele ei ii relaxeaza pe calatori pentru ca cei care au zburat deja alaturi de ea au alintat-o Marty.

Sursa foto: Norii vazuti din avion/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri