Elena Anghel va raporta de acum incolo direct CEO-ului grupului Happy Tour, Javier Garcia del Valle.

“Experienta bogata a Elenei Anghel in industria turismului este binevenita si sunt convins ca isi va pune amprenta asupra companiei, in mod pozitiv. Ma bucur ca am putut colabora cu Mircea Vladu si ii multumesc pentru profesionalismul, daruirea si sprijinul oferit in cei 3 ani de la integrarea Prestige Tours in Happy Tour Group”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

Mircea Vladu, unul dintre cei mai cunoscuti manageri din turismul romanesc, s-a retras in luna aprilie a acestui an din functia de director general adjunct al Prestige Tours, turoperatorul grupului Happy Tour. Mircea Vladu ramane consilier al companiei si actionar in cadrul grupului.

Citeste si:

Mircea Vladu a fondat Prestige Tours in anul 1990, iar in 2011 compania a fost achizitionata de catre Happy Tour Group. Din acel moment, Mircea Vladu a devenit director general adjunct al Prestige Tours si asociat in cadrul Happy Tour Group. Retragerea lui Mircea Vladu vine dupa 24 de ani in fruntea companiei.

“Am considerat ca a venit momentul sa ma dedic mai mult familiei si proiectelor personale. Prestige Tours se afla intr-un moment bun si sunt convins ca prin contributia Elenei Anghel compania va evolua excelent. In calitate de actionar in cadrul Happy Tour Group, ii voi oferi Elenei tot suportul necesar si voi urmari indeaproape aceasta evolutie”, a declarat Mircea Vladu.

Prestige Tours este parte a Happy Tour Group si are peste 23 de ani de experienta pe piata turistica din Romania.

Sursa foto: Recrutare, Shutterstock