Gala premiilor de excelenta din domeniul turismului ”Hotel Conference 2014” gazduita de JW Marriott Bucharest Grand Hotel a prilejuit in data de 22 mai decernarea distinctiilor pentru categoriile: Hotelul anului, Cel mai popular hotel, Hotel – sectiunea turism de agrement, Pensiunea anului, Locatia anului pentru conferinte si intalniri, Investitia anului, respectiv premiile pentru Baruri, Restaurante, Leisure, Turism si altele.

In acest an Premiul special al juriului – Special Architectural Concept a venit la Tirgu Mures. Premiul a fost acordat ansamblului din strada Gheorghe Doja nr. 27 care imbina intr-un mod distins arhitectura clasica a Vilei Csonka, construita in stil Secession la inceputul secolului XX, cu minimalismul modern al noii constructii.

Fiind profund onorati si in acelasi timp obligati de aceasta distinctie, ne dorim ca viitorul sa ne aduca recunoasterea eforturilor facute pentru a oferi oaspetilor servicii de calitate, precum si excelenta gusturilor rafinate in restaurantul, enoteca, terasa si lobby-barul care propun o experienta senzoriala exclusiva.

Conducerea

Hotel PRIVO: www.hotelprivo.ro

Despre Hotelul PRIVO:
Vila Csonka: 6 camere si apartamente clasice, mobilate in spiritul anilor 1900
Hotel PRIVO: 40 de camere si apartamente, restaurant cu capacitate de 160 locuri, 3 sali de conferinte (120/60/14), lobby-bar, terasa, crama, centru SPA.
Contact: Gheorghe Doja 27, rezervari@hotelprivo.ro, 0365-424.442