20 Iunie 2014

Cum vrea Air Moldova sa atraga trafic din Romania



Compania aeriana Air Moldova lanseaza un serviciu destinat pasagerilor care doresc sa calatoreasca de la Iasi la Paris, Venetia, Frankfurt, Barcelona sau alte destinatii.

Incepand cu 1 iulie, Air Moldova introduce curse zilnice gratuite cu autocarul din Iasi la Chisinau, durata calatoriei fiind de 3 ore. Autocarul va stationa in Iasi in parcarea Pallas Mall din fata Palatului Culturii, iar in Chisinau - in parcarea Aeroportului International.

“Cursele de Paris pornesc de la 49 euro/ sens, Barcelona, de la 89 euro/ sens, Londra, Frankfurt sau Istanbul de la –79 euro/ sens. De asemenea, destinatiile din Italia merita o mentiune speciala, pasagerii putând sa zboare spre Roma, Venetia, Verona sau Milano, de la 59 euro/ sens”, a declarat Vasile Hincu, directorul comercial Air Moldova.

Air Moldova opereaza zboruri din Chisinau catre Atena, Barcelona, Bologna, Bucuresti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Venetia, precum si curse sezoniere - Antalya, Dublin, Soci si Surgut.

Air Moldova a fost fondata in 1993 in Republica Moldova. Compania opereaza curse aeriene catre 23 de destinatii, cu aeronave de tip Airbus A320, Airbus 321, Embraer 190 si Embraer 120, asigurând peste 50% din fluxul de pasageri din Republica Moldova.



Citeste si