16 Iulie 2014

Numarul turistilor din Republica Moldova care au venit in acest an in Romania, mai mare cu 6,6%



Numarul turistilor din Republica Moldova care au venit in prima jumatate a anului in Romania a crescut cu 6,6% fata de perioada similara a anului trecut, la 14.000 de turisti, a anuntat marti Departamentul pentru IMM si Turism.

Pentru ca acest trend de crestere sa se mentina, Departamentul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism prin Autoritatea Nationala pentru Turism a anuntat ca va intensfica actiunile de promovare a Romaniei ca destinatie de vacanta pentru turistii moldoveni, noteaza Mediafax.

Astfel, in perioada imediat urmatoare, printre actiunile de promovare proprii sau in parteneriat cu mediul privat se inscriu promovarea Romaniei, timp de un an, incepand cu luna octombrie, prin campanii outdoor, promovarea ofertelor speciale ale Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc prin crearea unui un sistem de rezervari on-line unde se vor gasi oferte de preturi cu 20% mai ieftine pentru litoralul romanesc si info trip-uri pentru turoperatori, reprezentantii mass-media si liderii de opinie din Republica Moldova. Acestia vor fi invitati sa participe la diverse evenimente de promovare a diferitelor regiuni istorice din tara.



Citeste si