Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an, poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail.co.uk.

Astfel, Londra a devenit a cincea destinatie din Marea Britanie, dupa Birmingham, Leeds, Reading si Stoke-on-Trent, care a fost recreata 3D. Google a reusit sa recreeze 3D peisajele si terenurile din Londra, cu ajutorul imaginilor aeriene, cu o vizualizare la 45 de grade. Astfel, toate cladirile, si nu doar cele mai cunoscute din Londra, pot oferi o imagine precisa si realista a orasului.

Imaginile 3D apar atunci cand utilizatorii "exploreaza" Londra pe Google Maps sau Google Earth. Odata ce cladirile 3D apar pe ecran, utilizatorii pot mari sau pot intoarce imaginea, astfel incat sa-si faca o imagine completa despre zona respectiva, potrivit Mediafax.

Un tur al cladirilor 3D este disponibil pe blogul Google Earth. Astfel, puncte de atractie importante din Londra, precum Palatul Parlamentului, cladirea The Shard si Tower Bridge, pot fi admirate acum fara a vizita propriu-zis capitala Marii Britanii.

Potrivit unui raport MasterCard Global Destination Cities Index. Londra este in acest an cel mai vizitat oras din lume. Capitala britanica asteapta sa fie admirata de 18,69 milioane de turisti straini, in crestere cu 8% fata de anul trecut, care vor cheltui 19,3 miliarde de dolari.

Sursa foto: Big Ben, Londra/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri