Compania aeriana low cost Wizz Air a deschis, miercuri, la Craiova, a cincea baza de operare din Romania, de unde va opera patru noi rute catre Barcelona, Bologna, Dortmund si Roma Ciampino, incepand cu 23 iulie.

"Wizz Air nu numai ca adauga noi zboruri din Craiova, dar creste, de asemenea, si frecventa serviciilor deja existente catre Londra Luton si Milan Bergamo. Wizz Air ofera acum de la noua baza din Romania 6 rute catre 4 tari diferite. Extinderea companiei in Romania poate stimula piata locala a fortei de munca in aviatie si sectorul turistic, mai multi turisti avand acum posibilitatea de a calatori in judetul Dolj", se arata intr-un comunicat al operatorului aerian, potrivit Mediafax.

Prezent la inaugurarea bazei, presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat ca, pentru aeroport, deschiderea punctului de operare se traduce in locuri de munca noi, in multiplicarea serviciilor oferite pasagerilor, dar si intr-o recunoastere a statutului sau european.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari. Wizz Air a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri