18 August 2014

Prelungeste vara cu 6 destinatii in care simti ca atingi paradisul



Chiar daca sezonul se apropie de sfarsit, poti prelungi vara si placerea de a sta la soare pe plaje exotice in care sa te bucuri de rafinamentul peisajelor. Wall-Street.ro iti arata sase destinatii in care simti ca atingi paradisul.

Insula Varadero, Cuba

Atractia cu care se mandreste Cuba, Varadero masoara 23 de kilometri lungime, ceea ce o face sa fie cea mai mare insula din Caraibe. Nisipul fin si stralucitor si apa ca oglinda o sa te faca sa spui ca in Varadero ai descoperit paradisul.

Un sejur in Varadero costa aproximativ 900 de euro de persoana pentru 7 nopti de cazare, zbor si transferuri.

Sursa foto: Plaja in Varadero, Cuba/Shutterstock.com


Insula Silhouette, Seychelles

Insula Silhouette, a treia ca marime din Seychelles, este un loc aproape neatins de om. Destinatia exotica impresioneaza cu plajele cu nisip alb si apa limpede a lagunei. Cum Silhouette este plasata in mijlocul unui peisaj cu paduri tropicale, insula este potrivita si pentru iubitorii de munte si excursionisti.

O noapte de cazare, cu mic dejun inclus, in Silhouette costa, in aceasta perioada, de la 113 euro de persoana, la Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa.

Sursa foto: Panorama Seychelles/Shutterstock.com


Jimbaran, Bali

Aflat in insul Bali din Indonezia, Jimbaran s-a transformat dintr-un sat de pescari intr-o atractie exotica cu resorturi de cinci stele. In Jimbaran te vei putea bucura de o cina romantica pe plaja la apus de soare, de unde vei admira un peisaj ca in paradis.

Sapte nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de cinci stele in Jimbaran costa acum de la 421 euro de persoana.

Sursa foto: Insula in Indonezia/Shutterstock.com


Riviera Maya, Mexic

Daca vrei sa fii incurajat de un mediu natural, dar cu peisaj ca din paradis, planuieste o vacanta in Riviera Maya din Mexic. Momentelor petrecute la plaja in stil mexic le poti adauga vizite la siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen, vizitarea satului pescaresc din Playa del Carmen.

Un sejur in Riviera Maya porneste de la 791 euro de persoana pentru 7 nopti de cazare la un hotel de 4-5 stele, in regim all inclusive, zbor cu avionul Madrid-Cancun-Madrid si transfer aeroport-hotel-aeroport.

Sursa foto: Resort in Riviera Maya/Shutterstock.com


Chiang Mai, Thailanda

Chiang Mai poate fi destinatia ca sa-ti ofere experienta vietii tale. Inconjurat de munti, orasul Chiang Mai nu este o destinatie pentru plaja, insa exotismul ei aparte o sa te cucereasca cum vei pasi pe pamant thailandez. Totusi, Chiang Mai este o alegere care te va face sa patrunzi in bogatia culturala a Thailandei.

In Chiang Mai poti sa mergi ca intr-un city break. Ofertele incepe de la putin peste 400 de euro pentru trei nopti de cazare la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus/persoana, insa daca urmariti ofertele agentiilor puteti gasi tarife la jumatate de pret, de 211 euro pentru acelasi pachet.

Sursa foto: Festivalul luminilor in Chiang Mai/Shutterstock.com


Punta Cana, Republica Dominicana

Exotismul nu ar putea fi definit fara sa ne gandim la Republica Dominicana. Punta Cana este alegerea celor care vor sa se lase incantati de nisipul alba de pe plaja, apa turcoaz din Caraibe si vegetatia tropicala care face peisajul sa fie din paradis.

Un sejur de 7 nopti (9 zile) porneste de la 746 euro de persoana, tarif care include cazare la un hotel de 4 stele, zbor Madrid-Punta Cana-Madrid, transfer aeroport-hotel-aeroport si regim de masa all inclusive.

Sursa foto: Plaja in Punta Cana/Shutterstock.com




Citeste si