25 August 2014

Plaje cu apa cristalina pe care trebuie sa le vezi ca sa crezi ca exista



Ti se par ireale cand le vezi in imaginile de pe Internet? Atunci te provocam sa le admiri si in realitate, mai ales ca patru dintre ele se afla in Europa. Wall-Street.ro iti arata cele mai impresionante plaje cu apa cristalina care te fac sa crezi ca ai ajuns in paradis, potrivit TripAdvisor.

Cala Mariolu

Cala Mariolu se afla in Sardinia si este una dintre plajele cu deschidere la cele mai limpezi ape din Italia. In partea stanga si dreapta plajei Cala Mariolu se afla stanci acoperite cu arbusti.

Sursa foto: Plaja Cala Mariolu/Shutterstock.com


Aitutaki Lagoon

Plaja Aitutaki Lagoon se afla in Insulele Cook din Pacificul de Sud. Odata ce ajungeti aici, o sa aveti sentimentul ca v-ati deconectat de tot ce inseamna material. Plaja cu nisip alb pe care ajung valuri de apa turcoaz este decorata cu palmieri, un peisaj care iti da senzatia ca ai atins paradisul.

Sursa foto: Plaja Aitutaki Lagoon/Shutterstock.com


Flamenco Beach

Flamenco Beach se afla in Insula Culebra, aflata in Puerto Rico, considerata rezervatie naturala.

Sursa foto: Flamenco Beach/Shutterstock.com


Porto Katsiki

Daca va ganditi la o vacanta in Grecia, puneti pe lista Porto Katsiki, o plaja din Insula Lefkada.

Sursa foto: Porto Kartsiki, Lefkada/Shutterstock.com


Porthcurno

Plaja Porthcurno, aflata in Cornwall, comitat si peninsula in Anglia, se bucura de o apa verde smarald si stanci in care se sparg valurile marii.

Sursa foto: Plaja Porthcurno/Shutterstock.com


Cala Macarelleta

Cala Macarelleta este o plaja in Menorca, una dintre Insulele Baleare din Marea Mediterana, Spania. Sa alegi Cala Macarelleta inseamna sa te asiguri ca-ti petreci concediul inconjurat de natura. In crapaturi si caverne se ascund sepii si morene, iar pe fundul nisipos al marii se pot vedea calcani si numeroase alte specii de vietati marine.

Sursa foto: Cala Macarelleta, Spania/Shutterstock.com


Anse Source D'Argent

Plaja Anse Source D'Argent din Insulele Seychelles impresioneaza prin apa cristalina in nuante combinate de verde. Din acest motiv, plaja este una dintre cele mai fotografiate din lume.

Sursa foto: Plaja Anse Source D'Argent/Shutterstock.com




Citeste si