Clientii Vola.ro, principala agentie online de turism, pot plati produsele de vacanta la bancomatele Garanti Bank, fara sa fie clienti ai bancii.

Plata este valabila pentru orice produs Vola.ro, bilet de avion, city break, asigurare etc., indiferent daca rezervarea a fost facuta online sau prin Call Center-ul Vola. De asemenea, clientii Garanti Bank isi pot folosi cardurile de credit sau debit cu acelasi scop.

Oricare dintre produsele Vola.ro pot fi platite, pe baza facturii proforme, la oricare dintre cele 80 de agentii Garanti Bank din tara, prin serviciul de internet banking Garanti Online, utilizand cardul de credit / debit Garanti Bank.

Banca are cea mai mare retea de ATM-uri inteligente din tara (BancoSmart), aproape 300, care pot fi utilizate de catre oricine, nu doar de clientii bancii, pentru tranzactii cu numerar sau cu cardul. Dintre clientii care efectueaza plata facturilor prin intermediul canalelor alternative de distributie ale Garanti Bank, peste 50% aleg plata in numerar la ATM-urile bancii.

Clientii Vola.ro au varste cuprinse intre 25 si 45 de ani, locuiesc in mediul urban si au venituri medii si mari. Destinatiile preferate pentru excursiile de cateva zile sunt cele mai importante orase europene, precum Roma, Venetia, Praga, Barcelona, Paris sau Londra.

Garanti Bank Romania face parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua banca privata din Turcia, ca marime. TGB este o banca universala, cu servicii in toate segmentele de business, si are peste 10 milioane de clienti in zonele corporate, comercial, intreprinderi mici si mijlocii, precum si retail. In Romania, Garanti Bank este prezent din 1998 si are o retea de aproape 300 de bancomate inteligente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri