Zece hoteluri si pensiuni de diferite categorii din statiunea prahoveana Sinaia participa, in aceasta primavara, la programul "O saptamana la schi", in cadrul caruia turistii pot beneficia de sapte nopti de cazare si schi-pass la jumatate din pretul afisat la receptie.

Cinci hoteluri si cinci pensiuni din statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, au pregatit, in aceasta primavara, un pachet turistic la jumatate de pret fata de cel afisat la receptie, in cadrul programului "O Saptamana la schi”, informeaza Primaria Sinaia intr-un comunicat de presa, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, la programul "O saptamana la schi”, lansat in cadrul Targului de Turism Bucuresti, participa doua hoteluri de patru stele, un hotel si patru pensiuni de trei stele si doua hoteluri si o pensiune de doua stele.

Astfel, in saptamana 22 - 29 martie, turistii pot beneficia de sapte nopti de cazare si schi-pass la jumatate din pretul afisat la receptie, tarifele fiind de aproximativ 350 de lei pentru o camera dubla la o pensiune de trei stele, in conditiile in care tariful in mod normal este de 700 de lei pentru o astfel de camera pentru o saptamana.

Turistii care se cazeaza la una dintre cele zece unitati hoteliere incluse in program obtin si reducerea de 50 la suta la schi-pass, acesta fiind valabil pentru Telegondola Sinaia si Telescaunul Soarelui, precizeaza reprezentantii Primariei Sinaia.

La Sinaia, se schiaza in aceasta perioada pe partiile de la Cota 2000 din Masivul Bucegi, unde stratul de zapada depaseste o jumatate de metru.

Sursa foto: La schi/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri