Cinci hoteluri si cinci pensiuni din statiunea Sinaia, de pe Valea Prahovei, au pregatit, in aceasta primavara, un pachet turistic la jumatate de pret fata de cel afisat la receptie, in cadrul programului "O Saptamana la schi”, informeaza Primaria Sinaia intr-un comunicat de presa, scrie Mediafax.

Conform sursei citate, la programul "O saptamana la schi”, lansat in cadrul Targului de Turism Bucuresti, participa doua hoteluri de patru stele, un hotel si patru pensiuni de trei stele si doua hoteluri si o pensiune de doua stele.

Astfel, in saptamana 22 - 29 martie, turistii pot beneficia de sapte nopti de cazare si schi-pass la jumatate din pretul afisat la receptie, tarifele fiind de aproximativ 350 de lei pentru o camera dubla la o pensiune de trei stele, in conditiile in care tariful in mod normal este de 700 de lei pentru o astfel de camera pentru o saptamana.

Citeste si:

Turistii care se cazeaza la una dintre cele zece unitati hoteliere incluse in program obtin si reducerea de 50 la suta la schi-pass, acesta fiind valabil pentru Telegondola Sinaia si Telescaunul Soarelui, precizeaza reprezentantii Primariei Sinaia.

La Sinaia, se schiaza in aceasta perioada pe partiile de la Cota 2000 din Masivul Bucegi, unde stratul de zapada depaseste o jumatate de metru.

Sursa foto: La schi/Shutterstock.com