Wizz Air a anuntat o noua ruta de la baza sa din Cluj-Napoca, din 19 decembrie va opera doua zboruri pe saptamana, martea si sambata, catre Dubai World Central Airport.

Cu noul serviciu, WIZZ va oferi in total 93 rute catre 42 destinatii din 15 de tari, de pe opt aeroporturi din Romania, cu doua rute care conecteaza Romania de Emiratele Arabe Unite. Biletele pe noua ruta Wizz Air catre Dubai au fost puse in vanzare incepand de la 269 de lei.

Wizz Air a fost prima companie aeriana care a operat zboruri catre Dubai World Central in 2013. Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviatie din regiune si este prognozat sa devina unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume in urmatorii zece ani.

Wizz Air opereaza o flota de 59 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri