In 2014, compania a transportat 3,9 milioane de pasageri din si spre Romania, cu 19,9% mai mult fata de 2013. "Aniversarea a 20 de milioane de pasageri transportati este un moment istoric pentru Romania, a doua cea mai mare tara unde avem baze operationale, deoarece tocmai am depasit volumul populatiei tarii", a declarat purtatorul de cuvant al Wizz Air, Daniel de Carvalho, citat de Mediafax.

Orasul cu cel mai mare trafic de pasageri din reteaua de transport Wizz Air din Romania este Bucuresti, oras despre care compania precizeaza ca s-a angajat sa-l dezvolte ca destinatie de vacanta si pentru afaceri.

"De aceea, am fi incantati sa promovam Bucurestiul turistic in tari precum Italia si Marea Britanie in parteneriat cu Bucharest Tourism Board, odata ce vor putea sa inceapa sa implementeze proiectele curente", a spus reprezentantul Wizz.

Wizz Air opereaza o flota de 61 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari. Wizz Air are peste 2.200 de angajati si a transportat 16,5 milioane de pasageri in anul fiscal care s-a incheiat pe 31 martie 2015.