Din 1998, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson este cel mai aglomerat aeroport din lume, dupa numarul de pasageri. Iata care sunt celelalte cele mai aglomerate aeroporturi.

Pentru extinderea imaginii, plasati cursorul in dreapta sus si dati click.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Cu 96,1 milioane de pasageri in 2014, Aeroportul International Atlanta Hartsfield-Jackson din Georgia, SUA este cel mai aglomerat aeroport din lume in ce priveste traficul de pasageri. In schimb, referitor la numarul de decolari si aterizari, locul 1 este ocupat de Aeroportul International Chicago O'Hare, cu 888.000 de astfel de miscari din aprilie 2014 pana in aprilie 2015, scrie Business Insider.

Pe locul doi se afla Aeroportul International Beijing Capital, cu 86,1 milioane de pasageri anul trecut, urmat de Aeroportul Heathrow din Londra, tranzitat de 73,4 milioane de pasageri in 2014.

Topul continua cu Aeroportul International Haneda din Tokyo (72,8 milioane pasageri), Aeroportul International Los Angeles (70,6 milioane de pasageri), Aeroportul International Dubai (70,4 milioane pasageri), Aeroportul International Chicago O'Hare (69,9 milioane pasageri) si Aeroportul Charles de Gaulle din Paris (63,8 milioane pasageri) in 2014.

Sursa foto: Airport/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri