Turoperatorul Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, lanseaza pachete de vacanta catre destinatia Maldive pentru sezonul de iarna 2016. Zborurile vor fi operate de compania aeriana Fly Dubai, cu plecare din Bucuresti.

Pachetele pe Maldive includ biletele de avion dus-intors, taxele de aeroport, transferurile catre hoteluri si aeroport, inclusiv cele cu hidroavion sau speedboat, sapte nopti de cazare la unul dintre cele mai frumoase resorturi cu mic dejun, demipensiune sau all inclusive, in functie de optiunea turistilor. Tarifele pentru aceste pachete pornesc de la 1.998 euro, toate taxele incluse, cu plecari in perioada ianuarie-februarie 2016.

Sejururile in perioadele 15-24 ianuarie si 5-14 februarie 2016 intra in campania „Flash Sale”, o noutate pe piata romaneasca, si sunt valabile pentru rezervari in saptamana 07-15 septembrie 2015.

„De-a lungul unui an, cateva sute de romani aleg sa-si petreaca vacanta in Maldive, chiar daca nu existau pana acum oferte speciale catre aceasta destinatie. In lunile de iarna, cererile pe aceasta destinatie cresc, un motiv in plus sa ne asteptam la un grad mare de ocupare”, spune Elena Anghel.

Prestige Tours, parte a Happy Tour Group, este unul dintre cei mai mari turoperatori din Romania, primul care a deschis mai multe destinatii charter pe piata romaneasca, destinatii precum Tenerife si Dubai. Prestige Tours promoveaza un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate inalta a produselor turistice oferite, pe siguranta si pe satisfacerea clientilor. Cu 25 de ani de experienta in turism si o reputatie impecabila, Prestige Tours pastreaza standarde inalte de calitate prin daruire si creativitate, validate nu doar de piata romaneasca, dar si de cea europeana.

Sursa foto: Maldive/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri