Emirates Airlines, companie aeriana araba cu sediul in Dubai, care cheltuie milioane de dolari pentru a fi sponsor principal la cele mai importante campionate de fotbal, vine mereu cu idei de promovare pe teren, cea mai recenta fiind o demonstratie de instructiuni de siguranta in fata a 65.000 de fani Benfica pe Estadio da Luz din Lisabona.

Emirates Airline a semnat un contract de sponsorizare pe trei ani cu clubul de fotbal Benfica Lisabona in mai 2015. Conform acordului de sponsorizare, Emirates va avea logo-ul "Fly Emirates" pe tricourile Benfica pana la sfarsitul sezonului 2017-18.

Pe 25 octombrie, in ziua meciului dintre Sporting si Benfica, un grup de insotitori de zbor Emirates au mers in centrul terenului si au oferit instructiuni de siguranta in fata a circa 65.000 de fani.

Emirates sponsorizeaza deja Arsenal in Premier League, precum si AC Milan in Italia Seria A, Real Madrid in Spania si Paris Saint-Germain in Franta Liga 1.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri