"Zborurile se deruleaza normal, atat pe relatia Franta, in special Paris, pentru ca aici este acea situatie foarte dificila, cat si pe celelalte destinatii operate de pe Aeroportul "Henri Coanda". In ceea ce priveste Parisul si Franta, si conform site-ului Ambasadei Frantei, se desfasoara zorurile normal, aeroporturile sunt deschise. De asemenea, circulatia aeriana si feroviara in Franta este in functiunie. In schimb, ca element de noutate, se efectueaza controale de frontiera la toate frontierele acestui stat", a precizat Valentin Iordache, directorul de comunicare al Aeroportului ”Henri Coanda”, citat de Mediafax.

Acesta a mai mentionat ca nivelul de securitate pe aeroport este oricum unul foarte ridica.

"Pana in acest moment nu am primit informatii ca ar fi ridicat nivelul de alerta. Autoritatile statului, indreptatite sa faca acest lucru vor anunta, daca va fi cazul sa ridice nivelul de alerta. Deocamdata noi discutam de Aeroportul "Henri Coanda", unde totul decurge normal si unde toate zborurile catre si dinspre Franta opereaza normal", a mai adaugat directorul de comunicare.

Citeste si:

Sambata, Air France a anuntat ca persoanele care aveau facute rezervari pentru cursele aeriene ale companiei sunt sfatuite ca, inainte de a merge la aeroport, sa verifice informatiile despre zboruri.

De asemenea, cei care au bilete pentru cursele aeriene din perioada 13-15 noiembrie si doresc sa-si amane calatoria, o pot face pana pe 22 noiembrie, fara costuri suplimentare si in aceleasi conditii, se arata pe site-ul companiei.

Reprezentantii Air France mai mentioneaza ca persoanele care doresc sa-si amane calatoriile dupa 22 noiembrie, sa le anuleze sau sa schimbe destinatia pot beneficia de un voucher valabil timp de un an pentru zoborurile companiei si cele KLM si Hop.