Ramada Plaza Craiova este un hotel 4 stele, business & leisure, cu 162 camere standard (single si duble) si apartamente (simple sau executive). Hotelul are si un restaurant principal cu 150 de locuri, un restaurant gourmet cu 80 locuri, un lobby si un lounge bar, terasa cu 100 de locuri, ball room de 500 metri patrati, trei sali de conferinta, un business center si un spa cu piscina si sauna, potrivit descrierii de pe pagina de Facebook.

Pretul rezervarii pentru o camera dubla este intre 43 si 88 euro pe noapte la hotelurile Ramada din provincie. In prezent, Ramada Plaza Craiova nu are un site dedicat.

Ramada are 4 hoteluri in Bucuresti (Ramada Plaza, Ramada Majestic, Ramada North, Ramada Parc) si cate un hotel in Pitesti, Brasov, Sibiu, Oradea, Cluj Napoca si Iasi.

Citeste si:

In Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care actioneaza ca partener strategic in Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel si Days Inn.

Wyndham Hotel Group are un portofoliu cu 12 branduri, prezente in 60 de tari cu peste 7.000 de hoteluri si peste 580.000 de camere.

Sursa foto: 360b/Shutterstock.com