Operatorul aerian de linie polonez LOT a celebrat o jumatate de milion de pasageri la bordul Boeing 787 cu un flash mob pe aeroportul Chopin din Varsovia, scrie flight.org.

Compania aeriana a surprins pasagerul cu numarul 500.000 in momentul in care isi lua biletul de imbarcare din terminalul de plecari.

Timp de 3 minute mai multi artisti de la Teatrul Muzical Roma au dansat pe melodia MAMMA MIA! – ABBA.

LOT Polish Airlines are o flota formata din 48 de avioane care zboara in 60 de destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord si Asia. Compania are zboruri zilnice si de pe Aeroportul International "Henri Coanda" Otopeni. Incepand din ianuarie 2016 va opera, dupa negocieri care au durat opt ani, pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj, urmand sa introduca patru zboruri pe saptamana catre Varsovia si retur.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri