Printre destinatiile aflate in promotie la HAPPYtargul Online de Craciun se numara Dubai, Porto-Lisabona, Cipru si Istanbul, insulele grecesti, Antalya, Spania (cu chartere noi catre Ibiza), Cipru, Croatia (charter Istria de la 410 euro/persoana), Sardinia (charter de la 525 euro/persoana) si Portugalia (charter Algarve de la 559 de euro/persoana).

Tarifele pentru vacantele din Targul de Craciun pornesc de la 267 euro pentru un sejur in Corfu, respectiv 397 de euro pentru un sejur in Cipru, pentru vara anului 2016. Anumite oferte last minute de Craciun si Revelion au reduceri de 40 euro/persoana. Este vorba de pachete precum Craciun la Viena si Revelion in Porto si Lisabona. De asemenea, HAPPYtargul de Craciun are reduceri de pana la 45% la vacante pentru vara 2016.

Printre ofertele targului online se numara Craciunul la Viena, care costa 549 de euro/persoana (4 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, transport cu avionul, cina de Craciun si bilet categoria A la concertul de Craciun de la Palatul Hofburg al Orchestrei din Viena) si Revelion in Portugalia (Porto si Lisabona), la tariff de 799 de euro/persoana (4 nopti de cazare la hoteluri de 4 stele, cu mic dejun inclus, bilete de avion, tururi de oras si o croaziera pe raul Douro in noaptea dintre ani, cu cina si petrecere de Anul Nou).

Targul online de Craciun este disponibil pana pe 31 decembrie 2015.

Sursa foto: Sunny studio/Shutterstock.com