Tarom scade timp de trei zile preturile la bilete de avion pentru calatoriile dus-intors efectuate pe curse interne, motivul fiind sarbatorirea a 157 ani de la Unirea Principatelor Romane.

Tariful unic de 57 euro dus-intors cu toate taxele incluse pentru biletele Tarom achizitionate pe rute intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara este disponibil intre 22-24 ianuarie 2016.

Durata sederii la destinatie trebuie sa fie intre 1 si 14 zile, modificarile sunt permise cu plata unor diferente tarifare si taxe si a unei penalizari de 20 euro/tranzactie, restituirea nu este permisa.

Locurile sunt limitate la acest tarif. Pasagerii zborurilor Tarom beneficiaza de transport gratuit al bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana, check-in gratuit in aeroport, la kiosk, online si pe mobil.

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. In prezent, operatorul aerian opereaza zboruri peste 40 de rute din Europa si Orientul Mijlociu.

Ce tarife are concurenta pe rute interne

Compania aeriana low-cost Wizz Air introduce din 22 iulie zboruri din Bucuresti catre Cluj-Napoca la un pret de pornire de 10 euro. Ruta Cluj-Napoca – Bucuresti va avea o frecventa de sase zboruri pe saptamana (luni, marti, miercuri, joi, vineri, duminica) la un pret de pornire de 39 lei pentru un zbor cu tot cu taxe si un bagaj mic de cabina.

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost, deschide baza in Romania, pe Aeroportul International Timisoara si introduce atat zboruri externe din Timisoara, cat si zboruri interne, pe ruta Timisoara-Bucuresti, de la 20 euro.

In 2015, Blue Air a reluat cursele interne, cu zboruri pe ruta Bucuresti- Iasi si retur, la preturi de la 48 de euro pe segment, dupa cativa ani in care a operat doar curse catre destinatii externe.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri