Blue Air, companie aeriana low cost fondata in Romania, zboara din 4 iunie la Stockholm, capitala Suediei, cu preturi de la 35 euro/segment, dupa cum a anuntat compania pe pagina de Facebook.

Capitala #Stockholm a fost adaugata de curand pe harta destinatiilor Blue Air. Știati ca denumirea orașul tradus in...Posted by Blue Air on Friday, January 22, 2016

O simulare pe site-ul Blue Air petru ruta Bucuresti-Stockholm, in iunie, arata un pret de 510 lei pentru un zbor dus-intors, cost care acopera un bagaj de mana.

Saptamana aceasta, Blue Air a anuntat zboruri si pe ruta Bucuresti-Lisabona, tot din iunie, dupa ce compania nationala aeriana portugheza TAP Portugal, prezenta in Romania din 2012, a spus ca va renunta din martie la ruta Bucuresti-Lisabona.

Blue Air zboara din Bucuresti catre: Barcelona, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Castellon, Catania, Dublin, Florenta, Glasgow, Hamburg, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Lyon, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stockholm, Stuttgart, Torino (Caselle), Valencia.

Sursa foto: Oleksiy Mark/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri