Compania nationala Tarom ofera calatorii gratuite pentru zborurile interne cu destinatie internationala. Oferta este valabila pentru biletele internationale cumparate intre 10 februarie si 16 aprilie 2016, pe zborurile interne Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timisoara.

Oferta este valabila pentru calatorii dus - intors intre Romania si urmatoarele destinatii externe: Alicante, Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena.

Oferta se aplica de asemenea, tarifelor de city-break Tarom Tours.

Compania TAROM v invit s descoperiți oferta de cltorie cu tarife 0 pentru zborurile interne în conexiune cu...

Posted by TAROM on Tuesday, February 9, 2016

Pretul biletelor de avion, pe rute interne si externe, cumparate de pe site-ul companiei Tarom sau din agentiile proprii, acopera un bagaj de cala de maximum 23 kg si un bagaj de mana de maximum 10 kg, taxe de aeroport si o gustare la bordul avionului.

Citeste si:
Biletele de avion sunt mai ieftine cu pana la 60% in ianuarie
Vola.ro: Biletele de avion...

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. In prezent, operatorul aerian opereaza zboruri peste 40 de rute din Europa si Orientul Mijlociu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
CEO Happy Tour: Managerii aloca o zi sau doua pentru deplasare