Jack Sparow la Mamaia: De la 1 mai se deschide un hotel cu tematica "Piratii din Caraibe"

Hotelul Bicaz din Mamaia va fi primul cu destinatie tematica de pe litoralul romanesc, iar activitatea si amenajarile sunt inspirate din pelicula „Piratii din Caraibe“.

Hotelul Bicaz din Mamaia va reintra din acest an in circuitul turistic. El va fi rebranduit si reclasificat de la doua la trei stele. Noua unitate hoteliera se va numi „Pirates Resort Bicaz“ si va avea 158 de camere si 8 apartamente, cu o capacitate de 300 de locuri,conform
Hotelul Bicaz a fost cumparat la inceputul acestui an de doi investitori din Galati, Dan si Catalin Alexandrescu, cu aproximativ cinci milioane de euro de la BCR. Cei doi au detinut pana anul trecut compania de condimente alimentare Alex&Comp, din care au vandut o parte din actiuni,conform Adevarul Financiar.

„Hotelul nu era in circuitul turistic. Era cu circuit inchis pentru angajatii BCR. In ultima perioada, au mai transmis si oferte catre agentii, insa nu era in circuitul de business. Era scos la vanzare de cativa ani“, a declarat pentru Adevarul Financiar presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Aurelian Marin.

Hotelul este in curs de amenajare si va deschis oficial la 1 mai.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Sursa foto: Neil Lockhart

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Turism »Setari Cookie-uri