Fie ca va reculegeti la o manastire din Bucovina, ca vreti sa prindeti rasaritul de soare la Vama Veche sau sa mergeti in cautarea zapezii, anul acesta sunt puse la bataie oferte pentru toate buzunarele pentru minivacanta de 1 Mai si de Paste, conform Adevarul.

Anul acesta, debutul sezonului estival este dublat de sarbatoarea Pastelui. La pensiunile din nordul statiunii Mamaia, o camera se inchiriaza cu 70 de lei pe noapte de persoana, dar pretul urca si pana la 90 de lei. Cine doreste sa innopteze intr-un apartament scoate din buzunar 125 de lei pe noapte. La un hotel de patru stele din Mamaia, tarifele pornesc de la 230 euro pe noapte la o camera dubla si ajung la 510 euro pe noapte in apartament. Pachetele includ mic dejun si pranz, iar in noaptea de Inviere turistii vor fi asteptati cu cozonac, vin si oua rosii.

O camera intr-o vila din Costinesti se inchiriaza cu preturi cuprinse intre 50 si 100 de lei pe noapte. In Mangalia, la un hotel de 3 stele, preturile de cazare variaza intre 480 de lei de persoana pentru un sejur de trei nopti si ajung pana la 690 de lei de persoana pentru o minivacanta de patru zile. In Vama Veche, cazarea variaza de la 67 de lei pe noapte la 100 de lei pe noapte. Cu toate acestea, cei care aleg cel mai sudic loc de distractie de pe litoral vor innopta, ca si in ceilalti ani, in corturi, sau direct pe nisip.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri