Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, recruteaza insotitori de zbor pe 18 martie in Bucuresti, potrivit unui comunicat al companiei. Salariul porneste de la 1.200 de euro (1.000 lire sterline), in primele sase luni, iar experienta nu este necesara.

Romanii care vor sa devina insotitori de zbor nu au nevoie de experienta. Salariul este de 1.200 de euro (1.000 lire) in primele sase luni si poate ajunge la 30.000 de euro pe an, adica 2.500 de euro lunar, potrivit anuntului de pe site-ul Ryanair.

Poti fi insotitor de zbor la Ryanair daca:

  • ai inaltime intre 1,57 m si 1,88 m
  • stii sa inoti
  • ai o vedere buna (sunt acceptate lentilele de contact)
  • ai peste 18 ani
  • ai pasaport valid in Uniunea Europeana si are dreptul sa lucreze in Marea Britanie si in Irlanda
  • esti fluent in engleza (scris si vorbit)
  • esti o persoana prietenoasa si te pricepi sa comunici cu oamenii

"De-a lungul timpului am recrutat multi candidati din Romania, am avut un raspuns fantastic in 2015, si am fost extrem de satisfacuti de calibrul ridicat al celor pe care i-am intalnit. Acum, ne intoarcem pentru a acoperi 100 de posturi de Cabin Crew, o buna oportunitate pentru tinerii care isi doresc o cariera in industria noastra mereu in crestere. Asteptam cu nerabdare sa vizitam Romania din nou", spune Niall Gleeson, manager de recrutare la Crewlink, compania care se ocupa de recrutarea personalului pentru Ryanair.

Fondata in Irlanda in 1985, Ryanair a devenit cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa. Zilnic, opereaza mai mult de 1.600 de zboruri din 73 de baze si conecteaza 190 de destinatii in 30 de tari. Flota sa cuprinde 300 de aeronave Boeing 737-800, iar recent Ryanair a anuntat ca va comanda 283 de aeronave Boeing 737. De asemenea, este posibil ca Ryanair sa adauge inca 100 de aeronave Boeing 737 MAX 200, ceea ce va creste traficul de la 90 de milioane de pasageri in 2014 la 160 milioane in 2024.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri