"Tinand cont de faptul ca astazi Aeroportul Bruxelles Zaventem este in continuare inchis, compania Blue Air a luat masurile necesare pentru a asigura in deplina siguranta operarea zborului 0B123/124 Bucuresti – Bruxelles – Bucuresti din 23 martie 2016. Astfel, Blue Air a hotarat redirectionarea zborului catre Aeroportul Liege (situat la 80 km de Bruxelles), cu urmatorul orar de zbor: 0B123 17:05 Bucuresti – 19:00 Liege
0B124 19:45 Liege – 23:30 Bucuresti", se arata in comunicatul companiei aeriene.

Blue Air mai arata ca pasagerii vor fi transferati gratuit cu autocarul intre Bruxelles – Gare du Nord si Aeroportul Liege.

"Pe aceasta cale facem apel catre pasageri sa se prezinte cu trei ore inainte de zbor la punctul de intalnire din Bruxelles – statia de autocare dedicata din Gare du Nord. Vom asigura transferul cu autocarul catre Bruxelles – Gare du Nord si pasagerilor care vor ateriza la Liege", se precizeaza in informare.

Cel putin doua explozii au avut loc marti dimineata in incinta Aeroportului Zaventem din Bruxelles, bilantul fiind de cel putin 30 morti. Alte explozii au fost semnalate in statiile de metrou Maalbeek, foarte aproape de sediul Comisiei Europene, si Schuman.

Sursa foto: IM_photo/Shutterstock.com