Aykut Korkmaz are o experienta de peste 20 de ani in industria opitalitatii si de peste 14 ani in cadrul lantului hotelier Hilton. Recent a ocupat, timp de trei ani pozitia de manager de hotel in Turcia pentru Hilton Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center, dupa ce a petrecut aproape 10 ani la Londra, ocupand, pe rand, functia de director de operatiuni la Hilton London Tower Bridge si Hilton London Kensington, apoi manager de hotel la Hilton London Heathrow Airport.

Aykut si-a inceput activitatea in domeniul ospitalitatii la scurt timp dupa terminarea studiilor in Administrarea Afacerilor in cadrul Facultatii de Stiinte Politice la Universitatea din Ankara.

”Sunt mandru sa am oportunitatea de a conduce acest hotel ce reprezinta un adevarat punct de reper istoric al Bucurestului. Este o provocare interesanta sa imi desfasor activitatea intr-o piata diferita si foarte dinamica, unde atat turismul de business cat si cel de timp liber sunt in continua evolutie”, a declarat Korkmaz.

Athénée Palace Hilton a fost construit in 1914, are 272 de camere si apartamente, 13 sali de conferinta, un club de sanatate si fitness, doua restaurante, terasa si bar.