Compania de recrutari irlandeza Dalmac face interviuri de angajare in luna mai in Romania, pentru pozitiile de insotitori de zbor la bordul aeronavelor Ryanair.

Candidatii alesi de Dalmac vor avea posibilitatea sa lucreze si pe diferite aeroporturi din Europa, inclusiv Romania.

Zilele in care se tin interviuri in Romania sunt 10 mai 2016 la Timisoara si 12 mai 2016 la Bucuresti.

"Am avut un raspuns fantastic in 2015, am fost foarte multumiti de candidatii pe care i-am intalnit in Romania. Am revenit sa cautam angajati pentru sutele de pozitii disponibile", a declarat seful de recrutari al Dalmac, Niall Gleeson.

Ryanair este o companie aeriana care opereaza catre 200 de destinatii in 32 de tari, cu o flota de 353 aeronave Boeing 737. Ryanair are peste 10.000 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri