6 Iunie 2016

Tarom va zbura la Alicante, Spania, cu 150 euro dus-intors



Tarom va zbura intre Bucuresti si Alicante, Spania de doua ori pe saptamana, in perioada 4 iunie-27 septembrie. Pretul biletelor de avion incepe de la 150 euro dus-intors, cu toate taxele incluse.

Ruta va fi operata cu o aeronava Boeing B737, configurata exclusiv cu clasa economic. Zborurile vor avea urmatorul program, afisat in ore locale:
Luni si sambata, RO 433 21:15 Bucuresti – 00:10 Alicante.
Marti si Duminca, RO 434 00:55 Alicante – 05:25 Bucuresti.

"Alicante este a patra destinatie operata de Tarom in Spania, dupa Madrid, Barcelona si Valencia. Noua destinatie din portofoliul companiei aeriene, este una dintre cele mai moderne si mai frumoase orase de pe coasta Spaniei. Denumita Alacant in limba catalana, cu o medie de 300 zile insorite pe an, Alicante este un fost sat pescarsc care s-a transformat intr-un oras in plina expansiune, atat din punct de vedere turistic cat si de business", a declarat directorul general al Tarom, Gabriel Stoe.

Biletele sunt disponibile la vanzare pe site-ul companiei www.tarom.ro cat si pe varianta mobila a site-ului TAROM m.tarom.ro si prin agentiile proprii si partenere Tarom, din Romania

Biletele cumparate de la Tarom acopera un bagaj de cala de cel mul 23 kg, un bagaj de mana de cel mult 10 kg, o masa calda si racoritoare la bord si check-in gratuit in aeroport, online si pe mobil.



Citeste si