Wizz Air introduce zboruri Suceava-Milano de la 99 lei

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat astazi o noua ruta, de la Suceava la Milano (Bergamo), cu preturi de la 99 lei/segment.

Zborurile Suceava-Milano Bergano incep pe 3 august si au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de miercuri si duminica.

In luna aprilie, Wizz Air a anuntat serviciul Suceava – Londra Luton, cu patru curse saptamanale incepand din 19 august. Anuntul de astazi inseamna devansarea operatiunilor WIZZ de pe cel de-al noualea aeroport romanesc, care ofera acum zboruri directe spre Italia si spre Regatul Unit.

Wizz Air va mari flota interna la 20 de aeronave pana la sfarsitul anului 2016 si va opera de pe noua aeroporturi, dintre care sapte sunt baze deservite de aeronave noi. Wizz Air are in prezent peste 600 de angajati direct, iar in acest an sprijina existenta a 3.300 de locuri de munca in industriile conexe, in intreaga Romanie.

Wizz Air opereaza o flota de 67 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari.

Citeste si:
Cum poți să cumperi bilete de avion mai ieftine
Wizz Air recomandă cumpărarea...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Wizz Air concureaza pe piata locala cu Blue Air si Ryanair.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri