Pretul de pornire pentru licitatie este de 31,2 milioane lei fara TVA – 6,6 milioane euro, stabilit de un evaluator autorizat. Licitatia publica este programata pentru 28 iulie.

Potrivit site-ului Libra Bank, hotelul “Best Western Plus Expocenter face parte din cel mai mare lant hotelier din lume, este o locatie moderna, functionabila pe gradul de confort de patru stele”.

Hotel cu aproape 90 de camere si 2 restaurante

Imobilul este compus din teren in suprafata de 2.925 metri patrati si constructie edificata pe acesta avand amprenta la sol de 1.500 metri patrati.

Constructia scoasa la licitatie este formata din trei corpuri de cladire alipite, structurate astfel: constructia C1-corp A cu regim de inaltime S+P+3E+M este finalizata si functionala, constructia C2-corp B avand regim de inaltime S+P+5E necesita amenajari si C3-corp legatura parter, este finalizata si functionala.

Citeste si:

Hotelul fostului primar are 77 camere si 10 apartamente, iar in mansarda mai pot fi amenajate 3 apartamente. Expocenter dispune de asemenea de 2 restaurante, 3 sali de conferinte, fiecare cu o capacitate de 20-60 de persoane si 2 sali mari pentru evenimente, cu o capacitate de 200 de persoane, o terasa, precum si locuri de parcare, potrivit Libra Bank.

Expocenter a fost redeschis spre finalul anului trecut, dupa investitii in modernizarea unitatii pentru afilierea acesteia la lantul Best Western. Hotelul se afla in proprietatea Arena Admin, firma controlata de George Padure.